БЕР
Четвер
28
17:05

​Подробиці жахливої трагедії на Київщині: Під час ДТП загорівся автомобіль з 9 житомирськими конвоїрами

Двоє військовослужбовців загинули під час дорожньо-транспортної пригоди на 64-му кілометрі траси Київ-Чоп.

Аварія за участю автомобіля конвою Житомирського загального відділу Військової служби правопорядку «Газель» та автомобіля «Тойота Авенсіс» під керуванням цивільної особи сталася 9 липня приблизно о 2 годині 30 хвилин поблизу с. Калинівка Макарівського району Київської області. 7 військовослужбовців та водій «Тойоти» отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.


Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Тойота Авенсіс» не впорався з керуванням та зіткнувся з задньою частиною автомобіля конвою, у результаті чого останній перекинувся та загорівся.


На місце пригоди виїздила група співробітників військової прокуратури Житомирського гарнізону на чолі з військовим прокурором гарнізону.


Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за фактом порушення правил експлуатації транспортної машини, що спричинило загибель кількох осіб, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 415 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування в указаному провадженні доручено слідчим Теруправління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому.


Слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Київській області зареєстровано також кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Сторінки:
Нагору