КВІ
Середа
24
11:42

​Продовжуємо працювати у тісній взаємодії з правоохоронцями задля захисту жителів Житомирщини, – Віталій Бунечко

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко взяв участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів Житомирщини щодо результатів роботи відомств протягом останніх декількох місяців.

«Війна внесла серйозні корективи у роботу правоохоронних органів, разом із тим, ми продовжуємо злагоджену й ефективну співпрацю для захисту прав громадян, охорони правопорядку, викорінення корупційних проявів та досконалого документування злочинних дій російського агресора на території нашої області», – сказав Віталій Бунечко.


Начальник ОВА додав, що наразі в Житомирській області задокументовано 165 фактів вчинення кримінальних правопорушень армією окупантів, зокрема щодо руйнування ракетними ударами соціальних об’єктів та житлових будинків, більшість із яких у Коростенському районі.



Під час наради також обговорили питання щодо розслідування справ за фактами незаконного використання гуманітарної допомоги та благодійних пожертв, розкриття злочинних схем, серед яких – фейкові благодійні рахунки, що поширювалися нібито від імені очільників військових адміністрацій.


Учасники координаційної наради також окреслили спільні завдання, які необхідно активізувати під час воєнних дій.



Нагадаємо, що в рамках робочої поїздки 02 серпня Віталій Бунечко та Кирило Тимошенко перевірили хід робіт з укріплення державного кордону з білоруссю на Житомирщині.

Вчора

Сторінки:
Нагору