КВІ
Четвер
18
06:01

​Тіло розшукуваного 17-річного юнака виявлено у водоймі. Подробиці

17-річного жителя м.Радомишля, пошуки якого тривали кілька діб поспіль, виявили водолази у водоймі на околиці населеного пункту.

Повідомлення про зникнення юнака надійшло до поліції від його рідних 19 березня. У поліції були відомості, що напередодні він перебував у райцентрі, зустрічався з друзями. Востаннє парубка бачив знайомий, який того ж вечора підвозив його якнайближче до домівки. Відтоді жодних відомостей про хлопця не було.


У межах кримінального провадження за фактом зникнення неповнолітнього поліцейські розглядали усі можливі версії ймовірного розвитку подій.


Водночас правоохоронці організували пошукову операцію. До кількаденних відпрацювань території залучались працівники Радомишльського відділення поліції та підрозділи Головного управління Нацполіції в області, рятувальники, місцева громада. Для обстеження прибережної смуги води залучались водолази обласної аварійно-рятувальної служби.


У першій половині дня 22 березня тіло юнака було виявлено в очереті. Візуально з берега його помітити було неможливо. При зовнішньому огляді загиблого тілесних ушкоджень, які б вказували на насильницьку смерть, не виявлено. Причину смерті наразі з’ясовують судово-медичні експерти.


Правоохоронці дякують усім, хто долучився до пошуків. Водночас висловлюють щирі співчуття рідним загиблого юнака.

Вчора

Сторінки:
Нагору