БЕР
Вівторок
19
07:38

​Тимошенко на посаді прем’єра знизить тарифи та притягне до відповідальності корупціонерів з «Нафтогазу»

Токсичність уряду Шмигаля надто велика й, імовірно, що голосів за його відставку буде більше, ніж достатньо. Очолити ж уряд має Голова «Батьківщини» Юлія Тимошенко. Саме їй під силу владнати і тарифну кризу, і поставити на місце «Нафтогаз» із його спекуляціями.

Таке переконання висловив політолог, керуючий партнер «Національної антикризової групи» Тарас Загородній в ефірі каналу ODESA LIVE. «Тимошенко – досвідчений керівник, вона кілька разів очолювала уряд, в тому числі в кризові часи, у 2008 році», – зазначив експерт.


Тарас Загородній зауважив, що Юлія Тимошенко – це той політик, який дійсно зможе владнати критичну ситуацію із тарифами, яка сьогодні склалася в країні, та викрити спекуляції ціноутворення та корупційні схеми НАК «Нафтогаз».


«Вона точно буде розбиратися з тарифоутворенням, що є критичним для більшості українців. Упевнений, що й «Нафтогазу» з його спекуляціями на газі буде непереливки. Бо вони дійсно вже перейшли усі червоні лінії, які тільки можливі, торгуючи українським газом за спекулятивними цінами», – переконаний політолог.


Нагадаємо, експерти називають Юлію Тимошенко фаворитом серед потенційних кандидатів на посаду прем’єр-міністра. Серед беззаперечних переваг лідера «Батьківщини»: досвід успішного вирішення криз, а також наявність конкретних механізмів розв’язання головних сьогоднішніх проблем – зниження тарифів, протидії епідемії, відновлення економіки тощо.

Вчора

Сторінки:
Нагору