БЕР
П'ятниця
29
17:22

​У Житомирі гравці та адміністратори казино забарикадувалися під час штурму поліцейських

4 січня поліцейські провели слідчі дії у гральному залі, який спробував відновити свою підпільну діяльність. Вилучені докази ведення грального бізнесу. Триває досудове розслідування.

Пізно увечері поліцейські міського відділу та роти поліції особливого призначення ГУНП провели санкціонований обшук у приміщенні, де раніше було задокументовано ведення незаконного грального бізнесу. Ігровий заклад розташовувався по проспекту Миру в обласному центрі.


У залі ігрові місця були обладнані вже новою технікою, через програмне забезпечення якої і здійснювались азартні ігри. Доступ потенційних клієнтів усередину приміщення здійснювався приховано. На момент візиту поліцейських вхідні двері були замкненими пропри те, що усередині знаходились адміністратори і відвідувачі.


У ході проведеного обшуку із підпільного закладу вилучені комп’ютерна техніка, гроші, чорнова документація та інші свідчення протиправної діяльності.


Слідчі дії проводились під процесуальним керівництвом Житомирської місцевої прокуратури.


Досудове розслідування за вказаним фактом триває за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.


Водночас поліцейські Житомирщини продовжують відпрацювання, направлені на викриття підпільного грального бізнесу.

Сторінки:
Нагору