КВІ
П'ятниця
19
01:44

​У Житомирі поліція розслідує обставини вбивства чоловіка

Увечері 23 вересня у квартирі багатоповерхівки медики констатували насильницьку смерть 28-річного житомирянина. Поліцейські обґрунтовано підозрюють у причетності до тяжкого злочину господаря помешкання. Розпочато кримінальне провадження.

Близько 21 години до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 28-річного жителя обласного центру в квартирі однієї з багатоповерхівок. На тілі загиблого чоловіка було зафіксовано поранення гострим предметом. Остаточну причину смерті встановлять судово-медичні експерти.


На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи. Попередньо було з’ясовано, що загиблий прийшов до оселі 54-річного мешканця багатоповерхівки у пошуках свого знайомця. Між господарем і прийшлим зав’язалася суперечка, яка згодом переросла у бійку. У результаті молодший за віком отримав ножове поранення і помер.


Господарю через бійку теж знадобилась медична допомога. Будь-що пояснювати правоохоронцям він відмовився. Про обох чоловіків відомо, що раніше вони уже притягувалися до кримінальної відповідальності.


За погодженням з окружною прокуратурою досудове розслідування розпочато за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Після проведення необхідних процесуальних дій суд визначить для причетного запобіжний захід.


За чинним законодавством позбавлення життя людини карається ув’язненням на строк від 7 до 15 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору