БЕР
П'ятниця
29
04:20

​У Житомирі відбулася найвеселіша та найдрайвовіша подія червня – Свято Морозива від компанії «Рудь»

Цікаві конкурси з різноманітними подарунками, весела розважальна програма та найсмачніше морозиво - так в Житомирі відсвяткували традиційне Свято Морозива. Щорічне свято, яке вже впродовж багатьох років проводить компанія «Рудь», в минулому році не відбулось - завадили пандемія коронавірусу та жорсткий карантин. Але цього разу вдалося не просто відновити улюблене свято, але й зробити його ще яскравішим та драйвовішим.

Класичний формат заходу було дещо змінено, організатори додали цікаві квести, атракціони, оновили розважальну програму на сцені та підготували ще більше фотозон. А головне – з’явилося багато нових видів морозива, яким із задоволенням ласували і діти, і дорослі. Як і завжди усі зони були абсолютно безкоштовними, а квиток на атракціон можна було отримати, придбавши морозиво: одне морозиво – один квиток на розваги, а значить більше морозива — більше вражень!

Традиційно свято відкрив президент компанії «Рудь» – АТ «Житомирський маслозавод» – Петро Рудь:


«Свято Морозива від компанії «Рудь» постійно вдосконалюється. Цього року воно переформатувалося у масштабний Фестиваль. Також ми збільшили кількість атракціонів, нових майстер-класів та підготували велике різноманіття розваг, щоб якнайкраще відповідати гаслу «Рудь» – це завжди любов!». Вірю, що кожен гість святкування, незалежно від віку, отримав максимум задоволення».

Маленькі житомиряни демонстрували свою спритність та кмітливість в різноманітних атракціонах та квестах, отримуючи масу вражень та приємних подарунків. Тут кожен знайшов для себе заняття до вподоби, веселі конкурси та танці біля сцени, корисні майстер-класи та багато інших не менш цікавих занять. Для самих маленьких гостей свята була передбачена також зона розваг, щоб батьки могли в цей час відпочити, поспілкуватися та поласувати морозивом.

Як відомо морозиво найкраще смакує в спеку, а ще в гарній та веселій компанії однолітків, тому Свято морозива – це завжди довгоочікувана подія для маленьких житомирян. А чудове поєднання смачнючого морозива, веселих розваг та драйвових вражень створює на святі особливу атмосферу, де комфортно та весело абсолютно усім і малечі, і їх батькам. До речі, цього року були цікаві конкурси і для дорослих, тож батьки мали чудову нагоду знову відчути себе дітьми, відчувши драйв та незабутні емоції.


«Нам з онуком дуже сподобалося: весело, цікаво. Андрій задоволений, сам виграв приз. Ми нафотографувались, буде гарна пам’ять, а ще скуштували смачне морозиво. Добре, що свято повернулося», – поділився своїми враженнями житомирянин Володимир, який привів на свято 5-ти річного онука Андрія.


Свято Морозива – це атмосфера дитячої казки та дива, яскравих вражень та незабутніх емоцій, тому не дивно, що маленькі житомиряни з нетерпінням чекають улюблене свято, і розуміючи це, організатори кожного разу дивують відвідувачів ще цікавішою програмою та чудовими розвагами.



Вчора

Сторінки:
Нагору