БЕР
Вівторок
19
10:18

​Від 03 березня Житомирщина в «червоній зоні»: Які діятимуть заборони

01 березня, відбулося засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС. Від Житомирської облдержадміністрації у засіданні взяли участь голова ОДА Віталій Бунечко, перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко, заступник голови ОДА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько та представники структурних підрозділів ОДА.

За результатами засідання комісії було прийняте відповідне рішення про введення в Житомирській області карантинних обмежень «червоної зони». Так, необхідність посилення карантину зумовлена стрімким збільшенням рівня захворюваності жителів області на СОVID-19.


Як повідомив під час щотижневого брифінгу Віталій Бунечко, протягом минулого тижня коронавірусну інфекцію виявили у 2716 жителів Житомирщини.


Тому від 03 березня 2021 року на Житомирщині почнуть діяти карантинні обмеження, які діяли під час жорсткого карантину в січні.


Зокрема буде заборонено:

діяльність закладів громадського харчування (окрім адресної доставки та обслуговування на виніс);

роботу ТРЦ та інших розважальних закладів – кінотеатрів, театрів тощо;

діяльність закладів освіти (окрім дитячих садків і початкових класів у школах);

роботу непродовольчих ринків та магазинів, спортивних зал, басейнів, фітнес-центрів.


«Переконаний, що зараз ще не час розслаблятися, попри одинадцять місяців боротьби з пандемією. Нам потрібно бути відповідальними й надалі виконувати умови карантину», – сказав Віталій Бунечко.


Вчора

Сторінки:
Нагору