БЕР
П'ятниця
29
00:45

​Керамоблоки, як оптимальне рішення в будівництві: Від теплоізоляційних параметрів – до високої міцності та надійності

Будівельні компанії віддають перевагу саме керамоблокам при будівництві своїх об’єктів

Інноваційні технології у будівництві та популярність керамічного блоку

Сучасне будівництво зробило значний крок вперед, успішно застосовуючи інноваційні технології та новітні матеріали. Одним із яких можна назвати керамічний блок, що на сьогоднішній день є чудовою альтернативою використання цегли для кладки стін. Це високотехнологічний матеріал, який виготовляють на сучасному обладнанні шляхом випалу глини. Він має унікальні властивості та високу якість, по міцності та терміну експлуатації в декілька разів перевищує цеглу, і при цьому має відмінні теплоізоляційні характеристики. Великий розмір блоків значно прискорює зведення будь-якого об’єкта, а завдяки їх незначній вазі роблять дуже зручними під час роботи з ними, тому керамічні блоки і отримали таку величезну популярність для кладки стін. Крім того ціна на керемічні блоки Кератерм є доволі привабливою та доступною, що в свою чергу також додає їм значних переваг відносно інших матеріалів.


В якості підтвердження можна зазначити, що не лише крупні будівельні компанії віддають перевагу саме керамоблокам при будівництві своїх об’єктів, але й пересічні громадяни при необхідності зробити кладку під час ремонтних чи будівельних робіт.


Перевага керамоблоків: Від високої міцності – до відмінних теплоізоляційних характеристики

Використання таких блоків забезпечує величезну економію часу. Вони є легкими та великоформатними, заміняють в середньому десять-п'ятнадцять стандартних цеглин, і укладаються спеціальним способом на тонкий шар розчину. Така технологія забезпечує міцну кладку та дозволяє уникнути утворення так званих містків холоду. Саме завдяки особливій конфігурації та великій кількості порожнеч в блоках, стіни таких будинків мають високу звукоізоляцію та не потребують додаткового утеплення, бо чудово зберігають тепло і не пропускають звук. Натуральні компоненти складу роблять керамічні блоки безпечними з точки зору екології. Такий будинок з керамоблоків є дуже комфортним та затишним для життя. В ньому взимку тепло та прохолодно в спеку, він не промерзає і не продувається вітрами, і при цьому відсутня потреба в великих витратах на опалення.


Оскільки щільність даного матеріалу аналогічна дереву, а вага значно менша ніж у цегли, то відсутня потреба закладати посилений фундамент, що є ще однією перевагою цього будівельного матеріалу. Блоки мають низький клас пожежної небезпеки, оскільки обпалена глина є негорючою. Чудові характеристики дозволяють використовувати керамоблоки, як для кладки стін, так і для перегородок без додаткової звукоізоляції, що є дуже актуальним моментом для будь-яких житлових будівель, а особливо для багатоквартирних багатоповерхівок.


Проте варто пам’ятати, що точне дотримання технології виробництва та якісне випалювання гарантують довгий термін служби, як самих керамічних блоків, так і конструкцій, що зводяться з них, тому варто обирати надійного виробника та якісну продукції.

Вчора

Сторінки:
Нагору