БЕР
Четвер
28
22:35

​Прокладання комунікацій з використанням горизонтально направленого буріння: Від сучасних технологій – до ефективності

Використання сучасних технологій при бурінні

Горизонтально направлене буріння – ефективне та швидке вирішення потрібної задачі

Сьогоднішнє суспільство величезну увагу приділяє розвитку та облаштуванню своїх населених пунктів, де активно будуються нові житлові мікрорайони та промислові підприємства, і для повноцінного функціонування яких потрібні газ, вода, електрика, каналізація, тобто усі інженерні комунікації. Проте прокладання цих комунікацій по територіям, де вже є забудови, автомагістралі, залізничні колії, водойми чи інші перепони можуть мати певні складнощі, але ГНБ прокол стане швидким та вигідним вирішенням потрібної задачі.


Подібний метод дозволить прокласти усі необхідні комунікації в землі, але при цьому не буде потреби рити траншеї, укладати труби і потім знову усе засипати, горизонтально направлене буріння дозволить прокласти усі необхідні канали. Таким чином можна не лише зекономити час на виконанні робіт, але й не хвилюватися про різноманітні перешкоди, що можуть бути розташовані безпосередньо на маршруті проходження трубопроводів.


ГНБ прокол: Від новітніх технологій – до сучасного обладнання

Питання прокладання та заміни вже функціонуючих, проте застарілих та зношених труб останнім часом надзвичайно актуальне для багатьох населених пунктів, які успішно розвиваються та прагнуть покращити умови життя для своїх мешканців. Звичайно подібні зміни передбачають значні підготовчі роботи, в яких задіяні чимало людей та техніки, а якщо врахувати, що над цими комунікаціями можуть бути дороги, тротуари, якісь архітектурні конструкції, то заміна буде надзвичайно складним та затяжним по часу процесом. А в деяких особливо складних випадках традиційним методом, яким користувалися ще за часів молодості наших бабусь та дідусів - риттям траншеї, скористатися виявляється не можливо. Але сучасні технології запропонували альтернативний і при цьому набагато кращий за своїми можливостями та технічними характеристиками варіант.


Горизонтально направлене буріння – це сучасний метод, який дозволяє вирішувати усі питання пов’язані з прокладанням труб в самих важко доступних місцях та інших складних випадках.


Але проблемні моменти при прокладанні комунікацій можуть виникнути і під час будівництва «з нуля», коли будівля проектується та зводиться на пустій ділянці, де вже під час робіт можуть виникнути якісь складнощі, що загрожують призупиненню інших будівельних робіт, то ж щоб не втрачати час, варто врахувати подібні непередбачувані моменти та бути готовим до їх успішного вирішення за допомогою сучасних та більш інноваційних технологій.

Сторінки:
Нагору