БЕР
П'ятниця
29
13:51

​День Святого Валентина: Романтичний настрій і подарунки коханим

Зовсім недавно в нашій країні з'явився свято закоханих День Святого Валентина, і досить швидко і впевнено придбав значно число своїх шанувальників, як серед підлітків, так і серед людей старшого віку, адже як кажуть, любові всі віки покірні.

Для більшості мешканців англомовних країн 14 лютого - ця романтичний день, до якого кожен готується заздалегідь і дуже відповідально, щоб висловити всю щирість почуттів і порадувати свою другу половинку. Почуття взаємної любові і симпатії, наповнені ніжністю і теплом, тремтливість першої закоханості, мабуть, найпрекрасніші відчуття, які просто неможливо передати словами. Тому серед зимових заметілі і холоди настільки ніжний свято є по-особливому приємним і довгоочікуваним. Для кожної закоханої пари він асоціюється зі своїми якимись традиціями, приємними моментами і спогадами. Хтось в цей день вперше відкрився в своїх почуттях і почув у відповідь взаємність, хтось прийняв пропозицію руки і серця, і з'явилася нова сім'я, а хтось навпаки отримав відмову, але в будь-якому випадку свято не втратив своєї незвичайної романтичності.


Природно, що особливу популярність День закоханих займає серед підлітків і молодих людей, які в силу свого віку особливо схильні до романтичним настроям, ніжності перше кохання і взаємним почуттям симпатії. Листівки в формі серця зі словами визнання про почуття, солодкі сюрпризи, м'які іграшки та квіти неодмінні складові цього свята. Романтична вечеря зі свічками, похід в кіно з поцілунками на задньому ряду або концерт улюбленого виконавця, здавалося б досить банальні, але дієві способи, як порадувати свою кохану і приємно провести запам'ятовується вечір удвох.


Особливим відзнакою дня закоханих є подарунки у формі серця, листівки, звані валентинками, шоколад, м'які іграшки та інше. Сучасна торгова індустрія пропонує величезний вибір всіляких подарунків, парфумерія, косметика, квіти, але переважно вибирають солодощі, іграшки, сувеніри, головним критерієм яких є особлива форма серця. Багато хто вважає, що підносячи в подарунок цукерки в коробці у формі серця або листівочку-валентинку, вони немов дарують одержувачу шматочок свого серця і любові. Ось така приємна, що володіє особливим змістом традиція.

Сторінки:
Нагору