БЕР
Вівторок
19
08:10

​Георгій Буравков про вибори: В Житомирській обласній організації партії «Сила і честь» налаштовані дуже рішуче

12 серпня у Житомирі представники Житомирської обласної партійної організації політичної партії «Сила і честь» зустрілися з місцевими ЗМІ, аби повідомити про свої наміри іти на вибори до місцевих рад усіх рівнів.

«Нова влада в особі Президента та Верховної Ради України отримала торік величезний кредит довіри. На жаль, цей кредит вже великою мірою вичерпаний. І сьогодні ледь не останнім шансом для наведення порядку у державі стане докорінне оновлення влади на місцях», - наголосив голова Житомирської обласної партійної організації партії «Сила і честь» Іван Кулак.


Політик переконаний, що область маючи величезний потенціал, може бути самодостатнім краєм, але при умові, що відбудуться відповідні зміни у владних структурах, і для цього повинні прийти нові обличчя. Але це не обов’язково мають бути лише молоді люди, в першу чергу це мають бути професіонали своєї справи та патріоти.


Партійці впевнені, що економіка та соціальна сфера Житомирщини потребують не лише новаторських підходів, а й фахово підготовлених спеціалістів з активною життєвою позицією та незаплямованою репутацією.


«Наша головна позиція – це економіка, якщо в нас не буде працювати економіки, в нас не буде сильної армії, не буде сильної армії, ми так і будемо постійно в когось в розпорядженні. А при сильній економіці піде інвестор, але при умові, що він і його справа тут буде надійно захищені. І підняти економіку дуже просто, адже на Житомирщині вона широкопрофільна», - вважає Іван Кулак.


Партійці від «Сили і честі» також переконані, що місцева влада має виходити виключно з інтересів місцевої громади і на «поправки» та побажання «зверху» депутати оновлених рад та їх керівники зважати не будуть. Адже порядок в Україні розпочинається «знизу» , у кожному селі, місті, області, і вони переконані, що такий порядок в країні буде.


«Життя останнім часом ставить перед місцевою владою дуже відповідальні завдання, і мова не лише про пандемію коронавіруса, але й про проблеми місцевого походження, такі як лісові пожежі, вирубка лісів, переробка сміття і звичайно дорожнє будівництво. Проблеми відомі, і настав час їх швидко і динамічно вирішувати», - переконаний керівник обласного виборчого штабу Житомирської обласної організації партії «Сила і честь» Георгій Буравков.


На запитання, з чого потрібно розпочати, Георгій Буравков впевнено відповів, що це має бути ревізія того, як використовувались кошти в Житомирі та зрозуміти чому останнім часом місто стало належати трьом – чотирьом родинам. І саме тому за його словами дуже важливо і в Житомирі, і в усіх куточках області повністю оновити владу, аби кожен житель області нарешті отримав ті зміни, на які сподівається.

«За останній час Житомир значно змінився в кращий бік, але це не завдяки місцевій владі, а скоріш всупереч їй. Якщо порівняти з моєю каденцією, то в мене бюджет був 60 млн, сьогодні це 2,5 млрд, бюджет розвитку в мене був 10 млн, і причина була не в поганій попередній владі, а в особливостях законодавства, не було грошей у місцевої влади. Останні роки децентралізація дозволила міста акумулювати значні кошти, що раніше залишалися в центральному бюджеті. Ефективне використання коштів та контроль за ефективним використання цих коштів – це наше головне завдання. Основний костяк партії «Сила і честь» - це силовіки, представники силових структур, військовослужбовці, і ми це не приховуємо, і ці люди добре знають, що таке боротьба з корупцією», - прокоментував керівник штабу. Та додав, що під час попередніх виборів діючий міський голова Сергій Сухомлин опирався на рейтинг, що був у Президента, логічно, що і зараз у чинної влади є максимальна можливість виграти вибори, тому що усі важелі та можливості. А також додав, що не зважаючи на те, хто буде мером, партійці будуть контролювати використання коштів та радити, як ними ефективно розпоряджатися.


«Люди зараз обирають в місцеві ради тих, від кого вони очікують, щоб покращились дороги, чи будуть вирізатися дерева, що буде з водою, як зміняться тарифи на перевезення. І тут ми зможемо дати свої дієві та ефективні рекомендації, якщо не зможемо бути у владі, ми підкажемо і вже будучи поруч з владою, будемо критикувати та радити», - підкреслив Георгій Буравков, та додав, що готовий запропонувати усі свої знання та сили, щоб допомогти у цьому питанні.


На завершення зустрічі керівник регіонального виборчого штабу заявив, що в партії налаштовані дуже рішуче та пообіцяв журналістам найближчим часом представити свою команду.

Вчора

Сторінки:
Нагору