КВІ
Субота
20
09:00

Віталій Бунечко про День Гідності та Свободи: ​Ми вільні творити майбутнє!

Шановні жителі Житомирщини!

В українській історії є дійсно знаменні дати. 21 листопада завжди буде підтримувати в нашій душі почуття вдячності за подвиг учасників двох революцій – Помаранчевої революції та Революції Гідності. Сім років тому перед Україною було поставлено вибір – обрати демократичний вектор розвитку та здобути справжню, а не задекларовану Незалежність, або ж назавжди залишитися предметом імперських забаганок сусідньої держави.


Український народ обрав свободу. Події, що відбувалися на зламі 2013-2014 років та тривають й донині, довели, що ми пройшли надзвичайно важкий іспит, коли всім довелося продемонстрували силу свого духу, свою честь, свою віру та прагнення до свободи.


Навіть через дев’ять довгих років після Помаранчевої революції українці не побоялися і вдруге вийшли на Майдан, який був позначений і кров’ю, і життям сотні мужніх синів й доньок. Тому це ще й день пам’яті про Героїв Небесної Сотні й тих воїнів, котрі нині гинуть, виборюючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави на Донбасі. Справжню Незалежність ми здобуваємо кожного дня. І платимо за неї дорогою ціною.


Тому ми не маємо права поступитись здобутками Революції Гідності та повинні впевнено рухатися далі! Щиро бажаю всім миру, згуртованості та усвідомлення того, хто ми є! Тільки разом ми побудуємо економічно заможну, вільну та демократичну Україну, якою пишатимуться наші нащадки! Ми вільні творити майбутнє!


Слава Україні! Героям Слава!


Голова Житомирської ОДА

Віталій Бунечко

Вчора

Сторінки:
Нагору