КВІ
Четвер
25
11:52

​На Бердичівщині представили місцеву команду «ЗА МАЙБУТНЄ»

Майже сто кандидатів у депутати місцевих рад усіх рівнів будуть балотуватися від політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» на виборах 25 жовтня. Серед них - троє кандидатів на посади голів ТГ.

Голова Житомирського обласного осередку політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Віктор Развадовський відмітив, що у Бердичівському районі політсилу представлятимуть досвідчені професіонали, які добре знають проблеми територіальної громади та мають чітке бачення, як їх вирішити.

«Я впевнений, що ми делегуємо на місцеві вибори гідних представників. Ми усі реально оцінюємо ситуацію в регіонах. Наш головний орієнтир – думка людей, їх настрої та хвилювання. Знаючи, чим живе простий українець, ми зможемо позитивно впливати на усі сфери життя. Усі ви станете гідними депутатами, які дослухатимуться до потреб мешканців громади та всіляко сприятимуть її розбудові», - звернувся до присутніх очільник обласного осередку.


ДИВИТИСЬ ВІДЕО ЗА ПОСИЛАННЯМ - Facebook


Зазначимо, що до складу укрупненого Бердичівського району увійшли місто Бердичів, Андрушівський, Ружинський, Бердичівський райони та частина Чуднівського району, а саме Краснопільська громада.


Вчора

Сторінки:
Нагору