КВІ
Вівторок
16
22:17

​Розвиток сімейного виховання є одним з наших пріоритетних завдань, – Віра Рогова

18 листопада відбулося засідання комісії з визначених напрямів та об’єктів, на які у 2020 році було спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа.

Засідання провела заступниця голови Житомирської ОДА Віра Рогова.

Комісія розглянула пропозиції щодо спрямування нерозподіленого залишку коштів субвенції на виплату грошової компенсації для придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та особам з їх числа. Відтак, на загальну суму у розмірі 12 мільйонів гривень буде придбано житло для 33 дітей-сиріт.

Крім цього, комісія розглянула питання про додатковий розподіл субвенції на виплату грошової компенсації для придбання житла між конкретними дітьми в порядку черговості відповідно до регіонального списку дітей, сформованого згідно з датою взяття на квартирний облік та вирішила звернутися до Міністерства соціальної політики України, аби запросити додаткові кошти для додаткового забезпечення таких дітей житлом.

Вчора

Сторінки:
Нагору