БЕР
Четвер
28
19:22

​Сергій Сухомлин: У Житомирі побудують патронний завод – це сотні робочих місць

Патронний завод планують збудувати у промисловій зоні Житомира.

«Американська компанія інвестує у Житомир і побудує підприємство оборонного комплексу. Це – сотні робочих місць, величезна інвестиція у більш ніж 100 мільйонів доларів та високотехнологічні технології…, - каже міський голова Сергій Сухомлин. Інвестор обрав Житомир з-поміж Дніпра і Львова.


Після 2014 року, коли Україна втратила завод з виробництва набоїв, говорить Сергій Сухомлин, було багато намагань побудувати новий. Тепер він з’явиться у Житомирі і забезпечуватиме набоями наші Збройні Сили.


Зазначено, що на наступну сесію міської ради інвестор представить соціальні програми, а також певний порядок працевлаштування. «У них є обов’язкова квота для учасників АТО/ООС, зокрема для військових з інвалідністю…», - додає міський голова. Сергій Сухомлин також зауважив, що виробництво набоїв не передбачатиме їх зберігання у складських приміщеннях.


Сесія міської ради надала згоду на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Корольова, 132 з метою подальшої передачі однієї з новоутворених площ Товариству з обмеженою відповідальністю "Житомирський патронний завод".

Сторінки:
Нагору