БЕР
Вівторок
19
12:07

​Впевнено крокуємо у Майбутнє!

Спільна заява депутатів обласної ради Раїси Гулої, Олександра Чорноморця та громадського діяча Житомира Андрія Дяченка.

Нам як ніколи сьогодні потрібно об’єднати людей, які мають спільне бачення успішного майбутнього Житомирщини. МАЙБУТНЄ нашої Житомирщини залежить від кожного з нас.


Ніхто не прийде до нас, щоби розвивати нашу область. Лише ті люди, які знають проблеми на місцях, переймаються ними, яким болить Житомирщина – лише вони зможуть реально змінити ситуацію в нашому регіоні.


Тільки вагома позиція справжніх господарів і патріотів своєї землі є важливою сьогодні.

Чому ми об’єднались? Відповідь одна - лише такий об’єднаний формат матиме свій позитивний результат. Використовуючи наші сильні сторони, об’єднавши зусилля кращих людей регіону – ми дійсно зможемо вирішувати складні завдання та нести відповідальність заради спільного МАЙБУТНЬОГО.


Наша мета - разом творити МАЙБУТНЄ України.


Житомирський обласний осередок політичної партії «За Майбутнє» очолив ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС, український політик,доктор юридичних наук, професор, народний депутат України III, IV, VII, VIII скликань Віктор Развадовський!


Саме ця людина зробила вагомий внесок у розвиток Житомирщини. І сьогодні як ніколи ми потребуємо сильних лідерів, які власним прикладом демонструють, що важливо не просто говорити, а діяти!


Віктор Развадовський –лідер, який продовжує докладати титанічних зусиль, не шкодуючи власного здоров`я та часу, аби у жителів області було МАЙБУТНЄ!


пресслужба Житомирської обласної організації політичної партії "За майбутнє"

Вчора

Сторінки:
Нагору