БЕР
Вівторок
19
11:11

​Житомирський міський голова Сергій Сухомлин подав заяву на вступ до територіальної оборони

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин подав заяву на вступ до територіальної оборони.

"Ми точно зробимо все, щоб у нашому місті був спокій і порядок. Без паніки. Працюємо. Наші військові готові до можливого повномасштабного вторгнення.


Я вражений тим, наскільки багато людей за останній тиждень прийшли і подали заяву на вступ до територіальної оборони. Я сам особисто теж написав таку ж.


Зараз нас турбуються й інші питання. Наприклад, як все ж у разі війни, організувати вивіз дітей з ДБСТ у безпечні місця, перевезти маломобільні групи населення...


Ми підписали договори на закупівлю продуктів харчування, аби у разі настання критичної ситуації змогти забезпечити їжею тих, хто цього потребує. Зараз ми відпрацьовуємо ще один подібний договір.


Про це все розповідаю у відео.




Зокрема, у цьому відео я звертаюсь до тих, із ким навчався в військовому училищі. Серед них є ті, хто служить у Росії. Переконаний, вони розуміють, що це не їхня війна. Але в будь-якому разі, запевняю, що якщо українські кордони перетне агресор, нашу землю ми захищатимемо згуртувавшись і до кінця.


Житомир, все буде добре. Ми готові, ми під захистом. Чим більше ми гуртуємось, тим більше даємо привід агресору задуматись чи потрібна їм ця війна", - наголошує Сергій Сухомлин.



Вчора

Сторінки:
Нагору