КВІ
Вівторок
16
17:24

​Зубко відповіла Сухомлину «Житомиряни виграють від дебатів!!!»

Кандидатка на посаду міського голови Житомира від партії "Європейська Солідарність" Людмила Зубко відповіла на відмову чинного мера Сергія Сухомлина приходити на передвиборчі дебати 23 жовтня.

Вона наголосила, що з мешканцями Житомира, які сплачують податки на розвиток громади, потрібно спілкуватися вже сьогодні і давати відповіді на усі питання, які хвилюють людей. Свою відповідь Людмила Зубко оприлюднила на офіційній сторінці на Facebook.


«Дякую Сергію Сухомлину за відповідь на моє запрошення провести дебати 23 жовтня. Від дебатів виграють, в першу чергу, житомиряни! Добре, що він це визнав і позитивно ставиться до ідеї̈ проведення дебатів. Але точно не погоджуюсь, що дебати повинні бути в другому турі виборів!!!», - прокоментувала Зубко.


Кандидатка від "ЄС" зазначила, що другий тур може відбутися лише 15 листопада, а виклики, які турбують житомирян, потребують відповідей вже сьогодні.


«Лише 19 жовтня міським головою була презентована програма «Житомир завтра», до того він не ділився планами щодо міста. Всю кампанію ми спостерігали презентації об’єктів, споруджених за кошти платників податків. Але що далі? Чи й далі планується закопувати гроші в забудови, замість адресної підтримки людей? Потрібно сьогодні спілкуватись з людьми, житомирянами, платниками податків!», - переконана кандидатка від «ЄС».


Вона зазначила, що готова до чесної і відкритої дискусії про актуальні проблеми житомирян. Зокрема, про втрату робочих місць через карантин, якість води в крані, адресну допомогу тощо.


«Моя команда готова надати для дебатів майданчик та забезпечити телетрансляцію у прямому ефірі. Ми готові обговорювати умови, правила і формат дебатів, - наголошує Зубко. - Тому я відправляю меру в особисті повідомлення телефон незалежного модератора, з яким ми вели перемовини – тележурналістки Лариси Губіної для подальшого обговорення між командами умов дебатів 23 жовтня».


Зубко підкреслила, що від дебатів виграють не кандидати, а самі житомиряни.

Вчора

Сторінки:
Нагору