КВІ
Четвер
25
04:04

Віктор Градівський: Використання земельних ділянок підприємцями на Житомирщині має відбуватися виключно в рамках діючого законодавства

​Сьогодні, 30 листопада, заступник голови Житомирської облдержадміністрації Віктор Градівський провів онлайн-засідання оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя. Також участь у засіданні взяли підприємці області, представники Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА, Центрально-Західного управління Міністерства юстиції, Прокуратури Житомирської області, Головного управління Національної поліції та Головного управління Держгеокадастру  у Житомирській області.

Так, під час засідання розглянули клопотання ТОВ «ВП «Полісся» щодо рейдерського захоплення ТОВ «Юміс Агро Юкрейн» земельних ділянок, які перебувають в оренді підприємства. Сторони конфлікту мали можливість висловити свою позицію, а члени оперативного штабу проаналізувати ситуацію, яка виникла між суб’єктами господарювання у використанні орендованих земель сільськогосподарського призначення.


«Використання земель сільськогосподарського призначення регламентовано відповідними законодавчими актами України та ніяким чином не може бути порушене, тому ми пильно вивчатимемо цю ситуацію й надалі задля її повного вирішення та врегулювання відносин між підприємствами», — наголосив Віктор Градівський.


Нагадаємо, що Віктор Градівський 29 листопада провів засідання регіональної комісії з інвентаризації водних та лісових ресурсів, а також об’єктів державної і комунальної власності, що знаходяться на території територіальних громад області.

Вчора

Сторінки:
Нагору