КВІ
Четвер
18
06:48

​170 випускників Житомирського військового інституту отримали звання лейтенантів

25 липня 170 курсантів Житомирського військового інституту імені Сергія Корольова завершили навчання та отримали звання лейтенантів. Через коронавірус випуск вперше провели не на території інституту.

Урочистості відбулися в літній естраді "Ракушка". Начальник Житомирського військового інституту Олександр Левченко каже, що випускники пройшли повний курс підготовки професійних офіцерів:


"Усі ці 5 років ми, ваші командири, вчителі, не лише навчали вас, але і спостерігали за вами. Оцінювали вас, як особистостей. І зараз можна впевнено сказати, що ви готові. Ви є професіоналами в своїх спеціальностях. Ви повністю функціонально готові бити ворога і захищати нашу землю. Але найголовніша ваша сила – це патріотизм, вихований у стінах нашого інституту".


Випускниця Анна завершила військовий інститут із відзнакою. Дівчина каже, що все життя хотіла стати військовою:


"Я почуваюся гордою, тому що досягла своєї мети. Я пишаюся цим і можу з упевненістю сказати, що готова виконувати завдання за призначенням. Мої батьки, дідусі – усі військові, тому можна сказати, що це династія".


Випускник інституту Павло каже, що вступив у інститут після військового ліцею, тому навчання йому давалося легше:


"Зараз я відчуваю гордість за те, що я є продовжувачем військової династії, за те, що я отримав зірки до яких йшов сім років і закінчив інститут з відзнакою".

Вчора

Сторінки:
Нагору