КВІ
Субота
20
08:49

​3 дошкільних навчальних заклади Любарщини готові до роботи в умовах карантину

Спеціалісти Любарського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області були задіяні у складі робочої групи до перевірки готовності закладів дошкільної освіти до відновлення роботи в умовах адаптивного карантину.

Відучора членами робочої групи було перевірено 3 дошкільних навчальних заклади району : у смт. Любар, с.Мотовилівка та с.Липно. У ході комісійних перевірок ретельно перевірялось виконання рекомендацій з організації протиепідемічного режиму у зазначених закладах, викладених у постанові головного державного санітарного лікаря України № 25 від 21.05.2020р.


Крім того, фахівці районного управління ГУ ДПСС в Житомирській області провели роз’яснювальну роботу з персоналом ДНЗ щодо основних профілактичних заходів, спрямованих на мінімізацію ризиків інфікування COVID-19.


За результатами проведених перевірок, відповідно висновків фахівців Держпродспоживслужби усі вищезгадані заклади дошкільної освіти вжили вичерпних протиепідемічних заходів з протидії поширенню коронавірусної хвороби та готові до роботи в умовах карантинних обмежень.

Вчора

Сторінки:
Нагору