БЕР
Четвер
28
11:30

​4 загиблих - ДБР розслідує обставини ДТП на Житомирщині за участі поліцейського

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, розслідують обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участю інспектора поліції одного з відділів ГУ Нацполіції в Житомирській області (ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, 8 червня 2020 року близько 10 години ранку поблизу села Скребеличі Овруцького району Житомирської області правоохоронець, перебуваючи за кермом автомобіля «Mitsubishi Lancer», не надав переваги у русі автомобілю ЗАЗ «Daewoo», яким керував майстер лісу ДП «Овруцький лісгосп», чим скоїв зіткнення транспортних засобів.


У результаті ДТП водій автомобілю ЗАЗ «Daewoo» та три пасажира, серед яких 2-річна дитина, загинули на місці. Ще одна пасажирка ЗАЗу та водій «Mitsubishi Lancer» госпіталізовані до місцевої лікарні.

Слідчі ДБР затримали поліцейського в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Житомирської області. Оперативний супровід – Управління внутрішньої безпеки в Житомирській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.


У разі доведення вини, правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.


Вчора

Сторінки:
Нагору