КВІ
Середа
24
10:34

​60 заявлених роботодавцем вакансій укомплектувала служба зайнятості на Олевщині

Перед кожним роботодавцем стоїть питання – швидке забезпечення кваліфікованими кадрами. Надійним партнером щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця виступає служба зайнятості.

Одним із підприємств, яке часто звертається до Олевської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості по допомогу в укомплектуванні робочих місць і зарекомендувало себе як гарний працедавець, є ТОВ «ПРАЙМ БЕРРІ». Підприємство займається вирощуванням сезонних ягід та овочів, тож з настанням певного періоду потребує у збільшенні робочих місць. Сьогодні роботодавець також шукає працівників для збирання малини осінньої та сезонних овочів.


Фахівці філії запропонували оперативні шляхи вирішення ситуації, які дали бажаний результат: знайомство з професійно-кваліфікаційним рівнем безробітних та шукачів роботи, професійний відбір та проведення співбесід з потенційними працівниками.


Серед таких претендентів виявився й Іван Скрит. Під час відвідування центру зайнятості кар’єрний радник ознайомила чоловіка з актуальними вакансіями та запропонувала пройти співбесіду. Безробітний успішно пройшов професійний відбір і співбесіду з роботодавцем та вже приступив до роботи.


З початку року спільними зусиллями служби зайнятості та роботодавця було укомплектовано 60 вакансій у ТОВ «ПРАЙМ БЕРРІ». Безробітні працевлаштовувались садівниками, плодоовочівниками, робітниками з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва та ін.

Вчора

Сторінки:
Нагору