КВІ
Субота
20
10:17

​Як на Житомирщині ліс намагаються вивозити в темну пору доби

04 грудня поточного року під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) за станом охорони лісів та зелених насаджень від незаконних рубок, державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу в смт. Корнин Попільнянського району помітили автомобіль марки «ЗІЛ» завантажений лісопродукцією породи сосна в кількості 12м3.

Як з’ясувалось, за кермом авто перебував 26-річний місцевий житель, а деревина перевозилась з лісового масиву Брусилівського району на одне з лісопереробних підприємств смт. Корнина, документи на походження лісопродукції були відсутні. Тому, працівниками Державної екологічної інспекції Поліського округу було викликано слідчо-оперативну групу Попільнянського відділення поліції для з’ясування всіх обставин по суті справи.


Нині триває подальша перевірка. Слідчі порушують клопотання перед судом про накладення арешту на виявлену деревину та транспортний засіб.


На даний час розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії.

Вчора

Сторінки:
Нагору