КВІ
П'ятниця
26
01:12

​Як під Житомиром молодики димову шашку підпалювали в приміщенні банку. ВІДЕО

У Житомирському районі поліцейські викрили молодиків у хуліганстві

Як повідомляють в ГУНП Житомирської області, увечері 7 березня до поліції надійшло повідомлення про спробу підпалу. Подія сталася у селі Високій Печі, де невідомі намагалися в адміністративному приміщенні підпалити вікно.


Лише година знадобилась поліцейським, аби встановили причетних до події молодиків. Нині, у рамках відкритого кримінального провадження, вони всі дають свідчення .


Що відомо:

Близько 22:20 7 березня місцеві жителі повідомили поліцейським про подію.

Незнайомі парубки поклали на підвіконня приміщення недіючого банку, ймовірно, димову шашку і підпалили її.

Невдовзі потому молодик сіли в автомобіль та поїхали геть.


За офіційними данними, на місце події прибули працівники сектору реагування Житомирського відділу поліції №1. Вони і розпочали першочергові дії по встановленню правопорушників, а згодом і слідчо-оперативна група. Правоохоронці зафіксували пошкодження вікна приміщення та інші обставини правопорушення. Також були вилучені записи камер відеоспостерження, які зафіксували момент учинення протиправних дій.


У результаті цих та інших першочергових дій поліцейські встановили особи парубків. Як з’ясувалось, вони жителі сусіднього села Дениші, 16, 21 та 25 років.


Як розповів начальник відділу поліції №1 Володимир Богатков, хлопців розшукали за місцями проживання і поява поліцейських для них була геть несподіваною.


«Усіх трьох доставили до відділку, а транспортний засіб вилучили», - підкреслив Володимир Богатков.


Дії парубків слідчі кваліфікували за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді як обмеження волі до 5 років, так і ув’язнення строком до 4 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору