БЕР
Четвер
28
19:06

​Як поліцейські штурмом беруть підпільні казино у Житомирі. ВІДЕО

Вихідними поліцейські Житомирського відділу спільно з працівниками роти поліції особливого призначення ГУНП в області провели слідчі дії у двох підпільних гральних закладах міста. Раніше поліцейські уже вилучали з приміщень обладнання та засоби ведення азартних ігор, однак їх організатори зробили чергову пробу відновити незаконну діяльність.

Підпільні гральні заклади знаходились по вулицях Великій Бердичівській та Івана Сльоти.


З часу, що минув з моменту попереднього візиту поліцейських, організатори закладів завезли нове комп’ютерне обладнання та спробували продовжити роботу у ще більш конспіративному режимі.


Однак поліцейські за відповідною ухвалою суду провели черговий санкціонований обшук. На момент їх прибуття у приміщенні знаходились адміністратори та відвідувачі.


У ході проведених слідчих дій із підпільних закладів вилучені кілька десятків одиниць комп’ютерної техніки, гроші, чорнова документація та інші свідчення протиправної діяльності.


Досудове розслідування в обох випадках проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Сторінки:
Нагору