БЕР
Четвер
28
10:59

​Як у Житомирі намагалися слідчим дати хабар в 1 тис дол. ФОТО

Працівники внутрішньої безпеки поліції та поліції Житомира затримали місцевого мешканця на передачі неправомірної вигоди. Чоловік хабарем намагався "викупити" свій вилучений автомобіль.

Працівники Житомирського управління ДВБ НПУ отримали інформацію від начальника слідчого відділу поліції Житомира. Підполковник поліції повідомив про пропозицію надання неправомірної вигоди.


Встановлено, що слідчим відділом Житомирського ВП здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконного позбавлення волі людини та вимагання. В рамках провадження слідчі вилучили автомобіль "Ford Mondeo".

Невдовзі до слідчого поліції прийшов власник авто і запропонував домовитися. За повернення вилученого транспортного засобу 39-річний житомирянин пообіцяв "винагороду" - 1000 доларів США - слідчому та його керівнику, начальнику слідчого підрозділу.


Дії власника авто кваліфіковано як спроба підкупу службової особи, відомості внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Житомирянина оперативники УДВБ НПУ та слідчі Житомирського ВП затримали відразу після передачі першої частини обіцяної раніше суми - 500 доларів США.


Фігурантові слідчі поліції готують вручення підозри. За надання хабаря йому загрожує позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору