БЕР
Четвер
28
14:42

Андрушівська поліція розшукала велокрадія

​Інформація про крадіжку двоколісника у жителя райцентру надійшла до поліції 21 січня. У ході перевірки правоохоронці встановили, що до вчинення злодіяння причетний 55-річний місцевий житель. Нині триває подальше з’ясування обставин події.

За словами заявника, 40-річного жителя районного центру, велосипед було викрадено тиждень тому з під’їзду гуртожитку, де він проживає. Сума збитку склала 1600 гривень.


У ході проведених заходів дільничні офіцери поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний 55-річний андрушівець. У чоловіка, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, вилучили викрадене.


Нині триває подальше з’ясування обставин події та перевірка щодо причетності чоловіка до інших правопорушень. Йому може загрожувати до 3 років позбавлення волі.


Поліція нагадує власникам велосипедів, скутерів та мотоциклів:

- не залишайте транспортні засоби без нагляду у під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях;

- користуйтеся протиугінними пристроями, обираючи сучасні та якісні пристосування, у тому числі велосипедні замки;

- якщо виникла необхідність залишити двоколісник на деякий час, користуйтеся послугами офіційних автостоянок або подбайте про відповідне надійне приміщення.

Вчора

Сторінки:
Нагору