КВІ
Четвер
25
20:15

​Андрушівські дільничні в обійсті місцевої жительки ліквідували посіви конопель серед городини

Поліцейські продовжують проводити профілактичні заходи спрямовані на попередження та виявлення випадків незаконного вирощування нарковмісних рослин на приватних територіях громадян. За виявленими фактами правоохоронці проводять відповідні розслідування.

16 червня під час обходу дільниці обслуговування у с. Бровках-1 Андрушівської громади дільничні офіцери відділу поліцейської діяльності № 1 Бердичівського райвідділу поліції виявили на присадибній ділянці місцевої жительки рослини коноплі. Паростки нарковмісного зілля росли серед овочевих культур.


За словами 31-річної господині коноплі вона вирощувала для власних потреб, проігнорувавши заборону.


На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, працівники якої задокументували всі обставини та спололи майже півсотні рослин коноплі. В подальшому їх направлять на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Нині за вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи коноплі) КК України.


Відповідно до чинного законодавства жінці може загрожувати покарання у вигляді штрафу від 100 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Сторінки:
Нагору