БЕР
Четвер
28
12:44

​Ярмарок вакансій у Малині став успішним для чотирьох безробітних

У зв’язку з відновленням роботи, ПП «Малинська меблева фабрика» потребує кваліфікованих працівників. Тому, із дотриманням усіх карантинних норм та правил, керівництво підприємства та Малинська філія організували ярмарок вакансій, в якому взяли участь 12 шукачів роботи.

«Я хочу бачити в своїй команді активних, цілеспрямованих та працьовитих людей», - наголосив під час заходу директор підприємства Володимир Науменко. Він презентував оновлені цехи та ознайомив присутніх з виробничими процесами безпосередньо на робочому місці, умовами праці та заробітною платою. Учасники ярмарку мали можливість поспілкувалися з працівниками.


Директор центру зайнятості Михайло Противень зауважив, що проведення таких заходів сприяє ефективному підбору кадрів, оскільки роботодавець має змогу особисто поспілкуватися з кандидатами на робочі місця, а майбутній працівник – ознайомитися з умовами праці, які створює роботодавець для працівників.


У результаті спільної роботи чотири особи працевлаштовані верстатниками та сортувальниками, а дві – скеровані на співбесіду до роботодавця. Підприємство потребує ще вісім працівників: укладальника-пакувальника, верстатника деревообробних верстатів, рамника, стропальника, водія автотранспортних засобів. Загалом на це підприємство у 2020 році було працевлаштовано 29 клієнтів служби зайнятості.

Вчора

Сторінки:
Нагору