БЕР
Четвер
28
16:45

​У Житомирі обмежили в часі пільгові перевезення в "червоній" зоні

4 листопада у Житомирі виконавчий комітет прийняв рішення обмежити в часі пільгові перевезення з 10:00 до 16:00. Дане рішення вступає в силу 7 листопада. Про це на засіданні виконкому повідомив директор юридичного департаменту міськради Євгеній Черниш. За його словами, певні категорії пільговиків зможуть їздити в громадському транспорті без обмежень у часі. Також пільга працюватиме для школярів.

"З 7 листопада пасажирські перевезення здійснюється без застосування пільг на проїзд у громадському транспорті в період до 10:00 та після 16 години, окрім військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та цивільного захисту при виконанні службових обов’язків, а також учнів шкіл та інших загальноосвітніх навчальних закладів, відповідно до діючих рішень щодо вартості проїзду, дітей з багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю та осіб, що їх супроводжують", – сказав Євгеній Черниш.


Житомирський міський голова Сергій Сухомлин говорить, що дане рішення автоматично скасовується після виходу області із "червоної" зони карантину.


"Це зроблено для того, щоб люди, які працюють, та діти, які їдуть в школу, могли потрапити в громадський транспорт. Поліція буде жорстко контролювати кількість місць. Для того, щоб не зупинити місто та навчання в школах, ми маємо ввести ці обмеження", – розповів Сергій Сухомлин.

Сторінки:
Нагору