БЕР
П'ятниця
29
16:11

​Автотроща на Житомирщині - до реанімації потрапили 5 постраждалих. ФОТО

У Бердичівському районі травми у ДТП отримали 5 людей: поліція розпочала розслідування

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 листопада близько 10:45 на автодорозі Бердичів - Хмільник, між селами Маркушами та Обухівкою. У результаті зіткнення двох автомобілів травми отримали їх водії та пасажири. Нині у рамках досудового розслідування поліцейські з’ясовують всі обставини. На місці події працювали поліцейські, рятувальники та медики.


Попередньо, водій автомобіля «Chrysler», 62-річний киянин, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2114» під керуванням 41-річного жителя Вінниччини.



У результаті ДТП до реанімаційного відділення Бердичівської райлікарні з травмами різного ступеню тяжкості було ушпиталено водія ВАЗа, пасажирку цього ж автомобіля, 55-річну жительку Вінницької області та пасажирку «Chrysler», 64-річну жительку Чернівецької області. Також до травматологічного відділення лікарні потрапили водій «Chrysler» та його пасажирка, 53-річна киянка.


Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Сторінки:
Нагору