КВІ
Субота
20
05:32

​Баранівські рятувальники провели піший профілактичний рейд сільськими вулицями

З початку року на території Баранівського району зафіксовано вже 56 пожеж, 2 з яких – з летальними наслідками. Їхніми причинами найчастіше стає використання несправного пічного опалення та власна необережність громадян під час проведення вогневих робіт.

З метою попередження виникнення пожеж та нещасних випадків, 7 червня працівниками Баранівського районного сектору Управління ДСНС в області, спільно з представниками Управління соціального захисту Баранівської міської ради та місцевого самоврядування проведено пожежно-профілактичне відпрацювання Марківського старостинського округу.


Під час заходу мешканцям роз’яснювалися правила безпечної життєдіяльності, а для наочності роздавалися пам’ятки-нагадування. До того ж, на місцевих водоймах, в найбільш небезпечних та глибоководних місцях, де місцеві жителі могли б скупатися, встановлювалися знаки «Купатися заборонено. Небезпечно для життя!»


Працівники служби порятунку сподіваються на свідомість та відповідальність жителів не лише Марківського старостинського округу, а й всього району за для збереження людських життів та попередження неприємних наслідків.

Вчора

Сторінки:
Нагору