КВІ
Субота
20
06:15

​Олексій Побережний: Бердичівські депутати-свободівці не підтримуватимуть зростання вартості перевезення без перегляду якості послуг

Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Бердичівській міській раді виступає проти будь-яких підвищень вартості проїзду, доки не буде покращено якість перевезення людей у громадському транспорті.

На цьому наголошує депутат-свободівець Олексій Побережний і розповідає, що "містом останнім часом активно почали поширюватися чутки про підвищення вартості проїзду в маршрутках, і люди обурюються та обговорюють цю тему в громадських місцях".


Свободівець впевнений, що будь-які бажання перевізників у питанні підвищення вартості проїзду мають розпочинатися тільки з обговорення якості перевезення: "Вимоги бердичівлян ще з минулого підвищення виконані не були. А я нагадаю, що, коли підвищували вартість до трьох гривень, ми вимагали звернути увагу на якість перевезення людей. Як можна навіть говорити на цю тему, якщо, наприклад, маршрут 4 та 4а систематично протягом року порушував графіки руху або є багато питань до того, в яких умовах їздять містяни - бруд, непристосовані сидіння. Активісти повідомляли і про оголену електропроводку, нахабних водіїв, відсутність на зупинках графіків руху. Тому бердичівські депутати-свободівці не підтримуватимуть зростання вартості перевезення без перегляду якості послуг".

Вчора

Сторінки:
Нагору