КВІ
П'ятниця
26
00:25

​Бердичівські оперативники викрили молодика у грабежі

2 листопада оперативники кримінальної поліції Бердичівського відділу встановили особу та розшукали причетного до пограбування жителя райцентру. Триває подальше розслідування.

До поліції звернувся 44-річний житель райцентру з повідомленням про пограбування. Зі слів чоловіка, увечері 28 жовтня він знаходився поблизу свого будинку на одній із вулиць райцентру, коли між ним та малознайомим йому чоловіком раптово виникла суперечка.


У ході конфлікту останній завдав кілька ударів заявнику та відібрав його мобільний телефон.


На місце події виїжджала слідчо-оперативна група відділу поліції, працівники якої зібрали всю необхідну доказову інформацію. Ці відомості допомогли оперативникам встановити особу ймовірного порушника. 2 листопада 24-річного бердичівлянина було доставлено до відділу поліції для з’ясування всіх обставин події.


У скоєному він зізнався, викрадене поліцейські в нього вилучили. Як з’ясувалося, раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. До того ж він підозрюється у ще одному пограбуванні – місцевої жительки, учиненому 1 жовтня.


Нині слідчі готують відповідні матеріали для оголошення бердичівлянину про підозру та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) ККУ. Законодавством подібні протиправні дії караються від 4 до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору