КВІ
Субота
20
01:55

​Бердичівські поліцейські викрили причетних до крадіжок

Дільничні офіцери поліції встановили трьох жителів району, причетних до вчинення майнових злочинів. Серед викраденого: гроші, товари з крамниці та господарське обладнання. У двох випадках слідчі вже повідомили фігурантам про підозри у крадіжках. Досудові розслідування тривають.

Минулого тижня до Бердичівського райвідділу поліції звернулася 41-річна жителька Ружинської громади із заявою про крадіжку грошей. Жінка розповіла дільничному офіцеру, що виявила пропажу під час гостювання у знайомого. Правоохоронці перевірили цю обставину та з’ясували, що 36-річний житель с. Топорів дійсно причетний до події. Чоловік, який раніше вже вчиняв майнові злочини, визнав свою провину та повідомив, що чужі гроші встиг витратити.


А в м. Бердичеві до дільничних звернулась продавчиня одного із місцевих магазинів. Жінка розповіла, що з прилавка зникли товари. За допомогою записів з камер відеонагляду поліцейські встановили причетність до кримінального діяння 54-річного раніше судимого бердичівлянина. Чоловік у скоєному зізнався. Викрадене поліцейські у нього вилучили.


Нині слідчі Бердичівського райвідділу поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури уже повідомили про підозри у вчиненні крадіжок (ч. 4 ст. 185 ККУ) обом чоловікам.


Розшукали дільничні і причетного до крадіжки кисневих балонів з території підприємства у смт Ружині. Із відповідною заявою до місцевого відділу поліцейської діяльності звернувся керуючий підприємством. Поліцейські запідозрили у крадіжці 37-річного жителя селища. За місцем його проживання правоохоронці вилучили викрадене. У рамках кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин.


Відповідно до чинного законодавства за таємне викрадення чужого майна в умовах воєнного чи надзвичайного стану визначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору