БЕР
Четвер
28
15:55

​Безробітна з Бердичівщини – перша учасниця проєкту «Сімейні молочні ферми»

Жителька села Агатівка Бердичівського району, під час презентації соціального проєкту розвитку сільських територій та збереження тваринництва компанією «УкрМілкІнвест», виявила бажання взяти участь та створити молочну сімейну ферму.

Менеджер з розвитку проєкту «Сімейні молочні ферми», одного з найбільших молочних господарств України Аліна Сербін, ознайомила безробітних Бердичівського міського центру зайнятості з історією проєкту. Вона навела успішні приклади родин, які виявили бажання відкрити свою молочну ферму й вдало розвивають свій родинний бізнес. Так на даний час на території України в межах проєкту вже діє 21 сімейна ферма, на яких використовуються сучасні технології тваринництва.


Присутня пані Аліна з села Агатівка детально зупинилася на підтримці сімейних молочних ферм в межах проєкту: фінансова підтримка, надання худоби в розстрочку під 15% річних на 4 роки, продаж кормів або технологічний супровід при заготівлі власних кормів, повний технологічний супровід (консультативні, ветеринарні, зоотехнічні та інші послуги), збір, охолодження та продаж молока.

Сторінки:
Нагору