БЕР
П'ятниця
29
13:47

​Брифінг Наталії Остапченко щодо розповсюдження коронавірусної інфекції на Житомирщині

Станом на 10.30 у Житомирській області всього зареєстровано 162 лабораторно підтверджених випадки гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з яких 28 – нових. Про це йшлося сьогодні, 16 квітня, на брифінгу заступниці голови ОДА Наталії Остапченко та начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика.

«Найбільшими осередками захворювання на коронавірус в області залишаються міста Коростень – 53, Житомир – 31 та Бердичів – 29. Нові випадки зареєстровано у Коростені, Житомирі та Житомирському районі, Бердичеві, Малині та Малинському районі, Новограді-Волинському, а також у Лугинському районі», – поінформувала Наталія Остапченко.


Зважаючи на те, що на мапі Житомирщини коронавірус поширюється на нові райони, заступниця голови ОДА закликала жителів області залишатися вдома, святкувати Великодні свята у родинному колі, аби вберегти себе та близьких від захворювання.


Відповідаючи на запитання журналістів, начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик повідомив, що діагноз COVID-19 підтверджено у 9 дітей області віком від 7 місяців до 17 років, 8 із яких перебувають на самоізоляції (5 – у м. Коростені, 1 – у м. Бердичеві, 1 – у м. Житомирі, 1 – у м. Малині), 1 – на стаціонарному лікуванні у м. Житомирі (стан дитини середньої важкості).


Нагадуємо, що керівництво Житомирської ОДА щодня у форматі онлайн-брифінгу повідомляє про епідемічну ситуацію на Житомирщині щодо коронавірусної інфекції. Кожен може дивитися трансляцію брифінгу в режимі реального часу на сторінці Житомирська ОДА у Фейсбуці.

Сторінки:
Нагору