КВІ
Четвер
25
17:36

​Брифінг Житомирської ОДА: профільні спеціалісти роз’яснили мету та завдання законопроєкту № 5557

Сьогодні, 24 червня, у Житомирській ОДА відбувся онлайн-брифінг щодо законопроєкту № 5557 «Про основи національного спротиву».

Спікерами брифінгу виступили в.о. начальника Управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації Василь Гриб та заступник військового комісара Житомирського обласного військового комісаріату Олександр Рець.


Під час онлайн-заходу спікери довели до загалу основну мету законопроєкту, його завдання та цілі, а також важливість його прийняття для зміцнення обороноздатності України.


Зокрема Василь Гриб повідомив, що проєкт Закону врегульовує питання розвитку територіальної оборони, організації руху опору і відповідної підготовки громадян України до національного спротиву, що є невід’ємною складової всеохоплюючої оборони держави на всій території України.


Цілями проєкту Закону є визначення правових та організаційних засад національного спротиву, основ його підготовки та ведення, завдань і повноважень сил безпеки та сил оборони з питань національного спротиву.


Сторінки:
Нагору