КВІ
Вівторок
16
21:48

​Брусилівські поліцейські затримали чоловіка, який викрав з чужого подвір’я велосипеди та… пральну машину

З домоволодіння жительки с. Вільшки зникли два підліткових спортивних велосипеда та пральна машинка. Працівники поліції швидко встановили, що до злодіяння причетний житель сусіднього села, розшукали його та вилучили викрадене.На місці події працювала слідчо-оперативна група та поліцейські сектору реагування Брусилівського відділення полії.

Як пояснила 35-річна заявниця, крадіжку було вчинено у період з 15 до 17 години. Саме у цей час вона разом з дітьми пішла до лісу по гриби. Два велосипеда та пральну машинку залишили на подвір’ї будинку, що знаходиться на околиці села.


У ході першочергових заходів поліцейські виявили на місці події сліди незначної ДТП – похилений стовпчик та шматочки скла, ймовірно – з пошкодженого автомобіля. Відтак, розпитуючи місцевих жителів, правоохоронці з’ясували, що селом проїздив автомобіль «Nissan». Згодом встановили і його власника – 50-річного жителя сусіднього села.


Чоловіка розшукали, у нього вилучили викрадене.


Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством визначено, що таємне викрадення чужого майна карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору