БЕР
Четвер
28
23:02

​Центр науково-технічної творчості міста Житомира пропонує роботу керівникам гуртків

Гуртки та творчі об'єднання Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді кличе на роботу керівників.

Керівник гуртка "Радіоконструювання" повинен мати навички конструювання, виготовлення й налагодження пристроїв радіоелектроніки, автоматики. Обов'язки: набирати дітей у групи; виконувати навчальну програму; виявляти творчі здібності вихованців, сприяти їхньому розвитку, формуванню стійких професійних інтересів; забезпечувати участь гуртківців у змаганнях, виставках-конкурсах, дослідницькій діяльності та в інших масових заходах згідно із затвердженим планом роботи закладу; проводити відкриті заняття та виховні заходи.


Керівник гуртка "Робототехніка" зобов’язаний мати навички конструювання, проєктування, користування в програмі Lego Education Wedo 2.0. Обов'язки: проводити набір дітей у групи; виконувати навчальну програму; виявляти творчі здібності вихованців, сприяти їхньому розвитку, формуванню стійких професійних інтересів; забезпечувати участь гуртківців у змаганнях, виставках-конкурсах, дослідницькій діяльності та в масових заходах згідно із затвердженим планом роботи закладу; проводити відкриті заняття та виховні заходи.


Керівник гуртка "Авіамоделювання" повинен мати конструкторські вміння та навички в галузі авіамоделювання, вміти розробляти та виготовляти технічні пристрої. А також проводити набір дітей у групи; виконувати навчальну програму; виявляти творчі здібності вихованців, сприяти їхньому розвитку, формуванню стійких професійних інтересів; забезпечувати участь гуртківців у змаганнях, виставках-конкурсах,дослідницькій діяльності та в масових заходах згідно із затвердженим планом роботи закладу; проводити відкриті заняття та виховні заходи.


За довідками звертатись у Житомирський міський центр зайнятості за адресою: м. Житомир, площа Польова, 6 а, тел. (0412) 43-22-80.

Сторінки:
Нагору