БЕР
П'ятниця
29
10:57

​Черняхівські оперативники викрили жителя сусіднього району у крадіжці з будинку пенсіонерки

Поліцейські встановили причетність 39-річного чоловіка до викрадення майна з оселі жительки с. Горбулів. У нього вилучили викрадене. Триває досудове розслідування.

Повідомлення про подію надійшло до Черняхівського відділення поліції 15 травня. За словами 62-річної заявниці, з її будинку було викрадено мобільний телефон та гроші.


На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції з’ясували, що правопорушник потрапив до помешкання, відтиснувши вікно. Ймовірно, він помітив, як господиня пішла у крамницю, і скористався її нетривалою відсутністю. Загальна сума збитків склала 3,5 тисячі гривень. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України.


У ході проведених заходів поліцейські зібрали докази причетності до правопорушення 39-річного жителя Радомишльського району. Чоловік раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. Нині ж його розшукали та вилучили викрадений мобільний телефон. Свою провину він визнав.


Нині триває подальше досудове розслідування. відповідно юд чинного законодавства чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору