КВІ
Субота
20
02:44

​Черняхівські поліцейські встановили причетного до крадіжки з магазина

Днями правоохоронці викрили 21-річного жителя Черняхівської громади у крадіжці з продуктового магазина. Молодик уночі пошкодив дах торговельного закладу і забрав звідти харчові продукти і гроші. Нині слідчі проводять досудове розслідування.

Увечері 16 вересня до поліції надійшло повідомлення про обкрадання продуктового магазина у селищі Ганнополі. Продавчиня розповіла, що з торговельної зали зникли товари та гроші.


На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирське районне управління поліції. Поліцейські задокументували всі обставини та вилучили наявні речові докази.


Правоохоронці групи реагування відділу поліцейської діяльності №1 Житомирського райуправління під час відпрацювання населеного пункту на одній з вулиць села побачили молодика, який поводив себе підозріло. Помітивши службовий автомобіль, він занервував та невдало спробував зникнути з поля зору правоохоронців. Під час поверхневої перевірки у нього були виявлені товари, викрадені з магазина.


Правоохоронці з’ясували, що 21-річний житель Черняхова лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення майнового злочину. У с. Ганнополі він гостював у приятеля. Чоловіки після гостин вийшли на вулицю, тоді ж гість побачив, що продавчиня замкнула двері місцевої крамниці. За деякий час чоловік повернувся до магазина, пошкодив дах і потрапив до приміщення, звідки забрав продукти, промислові товари та гроші. Крадіжку пояснив нетверезим станом.


Нині слідчі з’ясовують усі обставини діяння у рамках відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація – ч.4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Відповідно до чинного законодавства за таємне викрадення майна в умовах воєнного або надзвичайного стану винній особі може загрожувати позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору