КВІ
П'ятниця
19
11:05

​Цієї ночі у Житомирі на площі Соборній сталося дві ДТП. ВІДЕО

Подробиці нічних ДТП на площі Соборній з різницею у три години

Цієї ночі інспекторам патрульної поліції надійшли повідомлення, що на площі Соборній трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди, на щастя без потерпілих. Перша ДТП сталася близько 21-ї години за участю автомобіля Volvo.


Як встановили патрульні, водій легковика не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на бетонну клумбу. На керманича патрульні поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.


Інша подія трапилася близько опівночі на тому ж місці. Водій автомобіля Volkswagen наїхав на бетонну клумбу.


Під час спілкування із винуватцем ДТП, у патрульних виникла підозра, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Патрульні запропонували водієві на місці пройти освідування на визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер, на що він погодився.


У присутності двох свідків 41-річний чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння. Прилад зафіксував, що чоловік керував транспортним засобом напідпитку. Результат — 1.66 проміле алкоголю.


Інспектори патрульної поліції склали на керманича адміністративні протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч.1 ст. 130 (Керування автомобілем в стані сп'яніння) КУпАП.



Вчора

Сторінки:
Нагору