БЕР
Четвер
28
14:11

​Цьогоріч дільничні офіцери Бердичівського райвідділу розкрили 36 злочинів та запобігли низці адміністративних правопорушень

Пріоритетом в роботі дільничних офіцерів залишається попередження адміністративних та кримінальних діянь. Поряд з цим поліцейські виявляють і припиняють протиправні діяння на ввірених дільницях обслуговування.

Упродовж півріччя дільничні офіцери поліції притягнули припинили майже півтори тисячі правопорушень у публічних місцях. Половина з цієї кількості - розпивання спиртного на вулицях, у скверах, парках тощо (ст. 178 КУпАП). Ще майже 60 місцевих жителів викрито у вчиненні дрібного хуліганства (ст. 173 КУпАП). У понад десятка випадків складання адміністративних протоколів стосувалось порушення тиші (ст. 182 КУпАП).


Під час спілкування з жителями та гостями району правоохоронці постійно нагадують про правила безпеки та захисту від крадіжок, шахрайств, інших правопорушень, дотримання комендантської години та правопорядку.


Майже щодня до чергової частини Бердичівського районного відділу поліції надходять повідомлення про вчинення домашнього насильства. Відтак з початку року поліцейські підрозділу превентивної діяльності склали та направили до суду сотню адміністративних протоколів за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП. За вказаний період правоохоронці винесли 97 термінових заборонних приписів. У більшості поліцейські зобов’язували домашніх агресорів залишити місце перебування постраждалих членів сім’ї та забороняли в будь-який спосіб контактувати з ними. А потерпілим від домашньої тиранії роз’яснили, як можна захиститися від негативних проявів.


Водночас з початку року дільничні офіцери поліції Бердичівщини встановили причетних до 36 кримінальних діянь. Серед розкритих злочинів: крадіжки, незаконний обіг наркотичних засобів, спричинення тілесних ушкоджень тощо.

Вчора

Сторінки:
Нагору