БЕР
П'ятниця
29
15:59

​Чому на Житомирщині чоловік дістав лопатою по голові – свідчення потерпілого. ФОТО

Суд продовжує розбиратися в обставинах справи про нанесення 43-річному бердичівлянину тяжких тілесних ушкоджень лопатою, яке мало місце у липні 2019 року на площі Соборній.

На минулому засіданні допитали 25-річного обвинуваченого, який розповів, що тієї ночі він із двома товаришами розпивав неподалік будинку на Соборній спиртне та порушував громадський порядок. Співмешканка потерпілого зробила молодикам зауваження і підійшла до них одразу із лопатою, якою невдовзі начебто вдарила обвинуваченого. Той лопату відібрав та наніс нею один удар у голову чоловіку жінки, який також вийшов із будинку і, як подумав парубок, збирався його побити. Тож за словами обвинуваченого, він лише оборонявся, а не навмисно наносив тілесні ушкодження.


Потерпілий пам’ятає про події тієї ночі небагато. Сказав, що тоді його співмешканка, яка прийшла із вечірньої робочої зміни, вирішила піти до «нічника» під їхнім будинком по продукти до 14-річчя онучки, яке мали святкувати наступного дня. І цю ж онучку узяла із собою. Хвилин через десять чоловік почув жінчин та дитячий крики, на які й вийшов надвір. До молодиків не наближався, а гукнув дружині, аби поверталась додому. Коли та із дитиною підійшла до нього, усі втрьох почали йти до свого будинку. Потім почув якийсь шурхіт, озирнувся та відчув біль у голові, від якого потемніло перед очима, а чим саме йому дісталось, роздивитися не встиг. Потерпілий сказав, що не знає, чому обвинувачений ударив його, адже перед тим вони не те, що не конфліктували, а й навіть словом не обмовились! Також повідомив, що збитки йому відшкодовано, і він не наполягає на позбавленні кривдника волі у разі визнання його винним.

Сторінки:
Нагору