КВІ
П'ятниця
19
15:58

​Чому у Житомирі зростає вартість проїзду у громадському транспорті?

З 10 січня 2022 року у Житомирі збільшиться вартість проїзду у громадському транспорті. Про це Суспільному розповів заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук. За його словами, збільшення вартості проїзду відбуватиметься у два етапи.

"Ми оприлюднили проєкт рішення щодо підняття вартості проїзду у громадському транспорті, – каже Олександр Шевчук. – Зміна вартості проїзду відбуватиметься у два етапи. Перше підняття – з 10 січня, яке оприлюднено в проєкті рішення. А вже щодо економічності, обґрунтованості наступного етапу підняття тарифів перевізники, представники комунальних підприємств обговорюватимуть знову".


За словами Олександра Шевчука, з 10 січня вартість проїзду в маршрутках готівкою чи банківською карткою становитиме 10 гривень, в електротранспорті – вісім гривень. Вигідніше буде розраховуватися за проїзд карткою житомирянина чи транспортною карткою: вісім гривень – в маршрутках, шість гривень – в електротранспорті.


Вартість проїзду для учнів поки не змінюватимуть – три гривні, але змінити вартість проїзду для школярів планують вже з першого липня 2022 року – чотири гривні за поїздку.


Тоді ж збираються підвищити вартість готівкового та безготівкового проїзду в електротранспорті.

Вчора

Сторінки:
Нагору