БЕР
Вівторок
19
04:21

​Чуднівські поліцейські повідомили жителю громади про підозру у вчиненні крадіжок

Правоохоронці зібрали докази причетності 36-річного місцевого жителя до трьох крадіжок майна односельців. 23 червня слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чуднівської окружної прокуратури повідомили про йому підозру у вчинені усіх цих кримінальних діянь. Чоловікові може загрожувати ув’язнення.

До відділення поліції №5 (м. Чуднів) Житомирського райуправління звернулися троє жителів селища Вакуленчука із заявами про крадіжки майна. У двох заявників уночі зникли вартісні велосипеди, залишені у під’їздах. А 84-річний пенсіонер повідомив про те, що одного ранку виявив пошкоджене скло господарського приміщення та відсутність всередині електроінструменту.


Оперативники кримінальної поліції провели низку необхідних розшукових дій та встановили причетність до всіх цих діянь 36-річного жителя Чуднівської громади. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Поліцейські також встановили місця сховку викраденого майна.


Відтак 23 червня слідчі повідомили фігуранту провадження про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.


Поліцейські нагадують, що зважаючи на вчинення протиправних діянь в умовах воєнного стану, підозрюваному може загрожувати позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору