КВІ
Четвер
18
19:54

​ЦВК оприлюднила результати виборів міського голови Баранівської міської громади Житомирщини

Центральна виборча комісія 11 листопада оприлюднила результати виборів міського голови Баранівської міської громади Житомирщини. Найбільшу кількість голосів виборців набрав підприємець Олександр Мігей. Діючий міський голова Анатолій Душко – на другому місці, він відстав на 2,96% голосів.

Олександр Мігей – фізична особа-підприємець, безпартійний, на вибори йшов від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". За нього проголосували 2 тисячі 745 виборців, що складає 31,41% від загальної кількості голосів. Загалом на крісло міського голови в Баранівці претендували 7 осіб.


Станом на 9.30 ранку 12 листопада ще залишаються офіційно не оприлюднені ЦВК дані по двох міських громадах – Коростенській та Овруцькій.


Відповідно до інформації, розміщеної на офіційному сайті ЦВК, станом на 11 листопада 2020 року встановлені результати майже 99,51% виборів сільських, селищних та міських голів по всій Україні. Затримка зумовлена двома причинами: численними оскарженнями субʼєктами виборчого процесу результатів виборів у судах та проведенням територіальними виборчими комісіями повторного підрахунку голосів виборців на окремих виборчих дільницях. Найбільш проблемними у ЦВК назвали випадки у восьми територіальних виборчих комісіях, серед який і Овруцька ТВК. Зокрема, Овруцька міська ТВК (Житомирська область) досі не встановила результати виборів депутатів міської ради та міського голови через судові рішення щодо повторного підрахунку голосів виборців та складання уточнених протоколів про підрахунок голосів відповідно, йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, 2 листопада на Житомирщині офіційно обрали першого міського голову, 4 листопада - офіційно обрали ще двох міських голів, 6 листопада ЦВК оприлюднила результати голосування ще в чотирьох містах Житомирщини. 11 листопада виборчі комісії встановили результати понад 99% усіх місцевих виборів.

Вчора

Сторінки:
Нагору